ДСБ, Да, България, ДЕОС, Зелените и БЗНС ще направят общо обединение срещу

...
ДСБ, Да, България, ДЕОС, Зелените и БЗНС ще направят общо обединение срещу
Коментари Харесай

Десните се обединяват срещу олигархията

ДСБ, " Да, България ", ДЕОС, " Зелените "  и Български земеделски народен съюз ще създадат общо обединяване против " превзетата страна ". Проектът беше показан на конгрес.

" Имаме фиктивно битие на разделяне на управляващите ", разгласи водачът на ДСБ Атанас Атанасов, представен от в. " Сега ".

" Монополизират се главните браншове на стопанската система. Гръбнакът на демократичната страна е погубен. Парите от публичните поръчки се раздават на доближените. Част от модела е следената корупция, корупцията е повсеместна през днешния ден ", разяснява водачът на тъмносините. 

" Олигархията през днешния ден е движеща мощ на напредъка. Поддържа се репресивна машина за елиминиране на неуместните на властта. Ето това имаме на терен в България ", посочи Атанасов. Той уточни, че десните трябвало да отлеят фундамента, с цел да изискат властта и да отвоюват страната.

Лидерът на " Да, България " Христо Иванов уточни на собствен ред, че се създавало чувство за безалтернативност с помощта на пропагандната машина. Той разяснява, че в България се е възцарило безмълвие за битка с корупцията, ускоряват се антидемократичните практики. Не стопира вложението в пропагандата и това води до възходящ боязън в хората. Според десния политик е нужен преден конфликт с модела на ръководство на страната сега. " Трябва да се конфронтираме с ръководството на страха ", разгласи Иванов и настоя десницата да се приготвя за предварителни избори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР